Opțiuni noi lansate

Începe să se simtă atmosfera Crăciunului!

Cu atât mai mult acum, prin intermediul noilor noastre opţiuni de sezon: „Să ningă” şi „Căciula Moşului”! Încearcă-le şi vei vedea cum website-ul tău prinde viaţă cu ajutorul magiei Crăciunului.
Opțiuni noi lansate

De ce este important atributul text alternativ şi de ce are website-ul tău nevoie de el?

Cu o deosebită plăcere îţi prezentăm azi noua noastră opţiune - Atributul Text Alternativ! Te invităm să-l testezi, să-l foloseşti şi să te bucuri de el!
Design

Petrecere de Halloween în stilul Pagix Sitebuilder

Șabloanele noastre de Halloween îți vor oferi idei amuzante și înfricoșătoare despre cum îți poți decora website-ul în conformitate cu atmosfera acestei sărbători.
Design

Înviorează-ţi website-ul cu cele mai colorate nuanţe ale oului de Paşte

Găsește mai multe ouă de Paște cu ajutorul opțiunilor gratuite adăugate în sitebuilder-ul nostru!
Design

Dragoste la primul click! | Iconițe de Ziua Îndrăgostiților

Fii creativ! Pagix a adăugat noi icoane, fundaluri și modele cu tema Ziua Îndrăgostiților pentru a-ți decora, optimiza și actualiza website-ul.
Design

Iconițe festive de Crăciun disponibile acum pe Pagix

Actualizează-ți website-ul pentru sezonul de Crăciun cu noile noastre iconițe. Simple și de efect, aceste icoane îi vor determina pe clienții tăi să își îndrepte atenția asupra celor mai calitative produse și servicii de pe piață, în special ale tale!
Opțiuni noi lansate

Opțiuni noi disponibile acum pe Pagix

Pe lângă faptul că am dezvoltat sitebuilder-ul nostru și am introdus teme noi, astfel oferind ocazia utilizatorilor noștri să își exploreze latura creativă, am adăugat, de asemenea, o serie de opțiuni noi. Să vedem despre ce este vorba!
Design

O nouă modalitate de a crea website-uri

Pagix îți oferă o nouă experiență în ceea ce privește crearea website-urilor. Află despre ce este vorba, pentru a vedea diferența dintre vechea versiune și cea nouă!
Design

Regulile noastre nescrise despre fonturi

Află care sunt cele mai bune practici atunci când trebuie să alegi fonturile pentru website-ul tău. Vei afla câteva sfaturi din cele mai importante aspecte!
Opțiuni noi lansate

PayPal - planul perfect pentru plățile online

Am implementat o soluție eficientă și sigură pentru transferul de bani online, pe Pagix. Află despre avantajele de a folosi butonul PayPal și cât este de uşor să îl adaugi pe site-ul tău.

Pagini