Design

Petrecere de Halloween în stilul Pagix Sitebuilder

Șabloanele noastre de Halloween îți vor oferi idei amuzante și înfricoșătoare despre cum îți poți decora website-ul în conformitate cu atmosfera acestei sărbători.
Design

Înviorează-ţi website-ul cu cele mai colorate nuanţe ale oului de Paşte

Găsește mai multe ouă de Paște cu ajutorul opțiunilor gratuite adăugate în sitebuilder-ul nostru!
Design

Dragoste la primul click! | Iconițe de Ziua Îndrăgostiților

Fii creativ! Pagix a adăugat noi icoane, fundaluri și modele cu tema Ziua Îndrăgostiților pentru a-ți decora, optimiza și actualiza website-ul.
Design

Iconițe festive de Crăciun disponibile acum pe Pagix

Actualizează-ți website-ul pentru sezonul de Crăciun cu noile noastre iconițe. Simple și de efect, aceste icoane îi vor determina pe clienții tăi să își îndrepte atenția asupra celor mai calitative produse și servicii de pe piață, în special ale tale!
Design

O nouă modalitate de a crea website-uri

Pagix îți oferă o nouă experiență în ceea ce privește crearea website-urilor. Află despre ce este vorba, pentru a vedea diferența dintre vechea versiune și cea nouă!
Design

Regulile noastre nescrise despre fonturi

Află care sunt cele mai bune practici atunci când trebuie să alegi fonturile pentru website-ul tău. Vei afla câteva sfaturi din cele mai importante aspecte!
Design

5 Sfaturi pentru o Pagină de Contact eficientă

Pagina de contact este atât de importantă pentru un website, precum sunt roțile pentru o mașină. Crează o pagina ieșită din comun. Asigură-te că vei fi contactat de orice vizitator!
Design

Un website rudimentar nu-i de ajuns, fă-l special!

Website-urile sunt precum oamenii. Află 5 sfaturi despre cum să îți creezi un website interesant și creativ cu Pagix oferindu-i în acelaşi timp şi personalitate!
Design

Fotografii de stoc văzute prin ochii unui amator

Îţi prezentăm noul stoc de fotografii! Află care sunt avantajele de a avea poze profesionale pe website-ul tău. Folosește stocul nostru de fotografii pentru un impact vizual garantat!