Vrei ca website-ul tău să își atingă potențialul maxim? Acum ai șansa de a prelua inițiativa pentru a deține acest aspect sub control! Faptul că ți-ai creat un website a fost un mic pas spre succes, munca ta nu este nici pe departe gata. Adăugarea unor noi widget-uri și instrumente, precum și punerea în aplicare a unor strategii marketing recent stabilite sunt de asemenea, părți importante din activitatea ta în calitate de, proprietar al unui website.

Noi, cei din comunitatea Pagix ne străduim mereu să găsim metode de îmbunătățire, pentru a fi în măsură să îți oferim cele mai bune soluții, ca tu să atingi potențialul maxim, care să îți propulseze website-ul spre succes. Din acest motiv am decis să integrăm în sitebuilder-ul nostru cinci instrumente de Social Media. În cele ce urmează,vom afla cum îți pot fi acestea de folos!

                               

Instrumentele Facebook:

Este de la sine înțeles faptul că postările, like-urile și comentariile de pe Facebook dețin puterea de a impulsiona popularitatea website-ului tău într-o clipită. Exact acest lucru îl poți face folosind noile opțiuni ale platformei Facebook. Există trei noi instrumente Facebook pe care le poți folosi spre beneficiul website-ului tău Pagix.

Primul poartă denumirea de „Integrare Postări Facebook” şi îți permite să încorporezi o postare de pe pagina ta de Facebook, pe oricare pagină a website-ului tău. Al doilea instrument este „Facebook Like Box”, cu ajutorul căruia poți să-ți promovezi pagina direct pe website-ul tău și de asemenea, să introduci fluxul postărilor recente în website. Exact precum sugerează numele său, al treilea instrument denumit „Comentarii Facebook” va permite vizitatorilor tăi să lase comentarii și să-și expună această activitate, în panoul de „Noutăți” al profilelor personale de Facebook.

Instrumentele Google + :

În ultimii ani, Google + a devenit una dintre principalele rețele sociale web, astfel că ignorarea sa ar fi o greșeală mare. Cu ajutorul widget-ului „Integrare postări Google+” poți încorpora cu ușurință postările publice și totodată să le oferi vizitatorilor tăi, oportunitatea de a comenta și de a oferi un „+1” acestor postări sau chiar să te includă, în cercul lor de prieteni. În mod similar „Insigna Google” îți vine în ajutor, atunci când dorești să-ți conectezi profilul Google+ de website-ul tău, astfel vizitatorii tăi vor putea să îți ofere un „+1” și să îți urmărească pagina, fără a fi nevoiți să-ți părăsească website-ul. Simplu și folositor în același timp!

Acum ai tot ceea ce îți trebuie pentru a-ți conecta conturile de Social Media la website-ul tău. Poate totuși te întrebi de ce sunt ele importante … ei bine, răspunsul este unul cât se poate de simplu: cu cât ești mai popular pe platformele Social Media, cu atât mai mulți vizitatori vei avea pe website și vice versa. Așadar, dacă doreşti să fii abil, profită de toate avantajele care îţi sunt oferite de aceste instrumente! Dacă dorești să afli informații și mai detaliate despre ele, tot ce trebuie să faci este să arunci o privire în manualul nostru de Ajutor.

Marketing