Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că Pagix s-a lansat în România! Scopul nostru este de a oferi o modalitate gratuită şi uşor de folosit pentru a crea propriul website. Sitebuilder-ul nostru oferă o experienţă de neuitat, accesibilă pentru oricine, indiferent de domeniul de activitate. Viziunea Pagix este de a unii toate elementele necesare creării unui website modern şi de a le împacheta într-un serviciu uşor de folosit pentru oricine.

 

Tematica perfectă pentru site-ul tău

Pagix are tema potrivită pentru site-ul tău, indiferent de domeniul de activitate. Pentru că înţelegem unicitatea fiecărei afaceri, temele noastre variate sunt alegerea perfectă pentru site-ul tău. Temele au un aspect modern și atrăgător din punct de vedere vizual dar totuși reușesc să păstreze sobrietatea și seriozitatea necesară afacerii tale. Pagix oferă libertate totală în ceea ce priveşte personalizarea tematicii alese și pune la dispoziţie setul de instrumente necesar pentru a realiza acest lucru în cel mai simplu mod, fie că te ocupi de contabilitate, servicii IT, tâmplărie sau manichiură. Alege dintre diferitele mostre de culori și opţiuni de personalizare a paginii tale web. Click aici pentru a vede temele.

 

Widget-urile construiesc site-ul

Widget-urile reprezintă elementele de bază în construcția site-ului. Fiecare widget (element indispensabil pentru construcţia unei pagini web) este uşor şi rapid de folosit. Pagix oferă widget-uri special create pentru a fi cu ușurință integrate în site prin funcția „drag and drop“. Texte, fişiere video din Youtube, galerii foto, formulare de contact, prezentări slideshow, hărţi Google şi multe altele îţi stau la dispoziţie pentru a crea site-ul mult dorit.

 

Promovarea produselor și a serviciilor

Clienții caută serviciile și produsele de care au nevoie pe Internet, motiv pentru care Pagix facilitează atât procesul prin care firma ta este vizibilă online cât și modalitățile prin care poți promova și vinde produsele sau serviciile tale. Pagix oferă instrumente special concepute pentru a ajuta la poziţionarea afacerii tale pe un loc cât mai bun în lista de rezultate a motoarelor de căutare: optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), opțiuni de branding și setări pentru vânzări în condiţii de siguranţă maximă.

Pagix este sitebuilder-ul de care ai nevoie pentru a-ţi crea propriul website. Construirea unui site web nu trebuie să constituie o experienţă dificilă, care să îţi ia prea mult timp şi prea multe resurse, de aceea cu Pagix nu trebuie să deţii cunoştinţe de design sau programare pentru a crea un website profesional pentru afacerea ta. Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre sutele de teme pe care ţi le oferim, să aranjezi elementele de conţinut şi de design pe care le ai la dispoziţie, iar în cele din urmă printr-un simplu click să publici pagina online.

Gata – site-ul tău este acum pregătit să iasă în lume!

Noutăţi Pagix