Dragostea e în aer! În vitrine și florării, la televizor, în restaurante, la mama acasă, la vecinul de la parter, peste tot. Ai ghicit – Ziua Îndrăgostiților e aproape aici! Bagă o tavă de prăjiturele în cuptor, dăruiește ciocolată și gânduri drăgăstoase logodnicei, surprinde-ți soția cu o cină la lumina lumânărilor sau vizionează filme romantico-lacrimogene cu soțul tău – fă orice-ți dorește inima!

Analizată din perspectiva marketing-ului, aglomerația, cadourile, agitația și puterea de cumpărare fac din Ziua Îndrăgostiților un puternic magnet de venit. Trecând-o cu vederea constituie o mișcare greșită pentru afacerea ta. Cupluri de pretutindeni își exprimă dragostea cu gesturi mărunte sau mari, dar semnificante. De ce nu ai profita și tu?

În timp ce stai așezat comod pe concepția greșită care presupune că sărbatoarea aceasta ar fi exclusiv cu și despre 'chestii drăguțe, roșii cu inimioare', competitorii tăi muncesc pentru a atrage clienți și sume-n conturi. Echipa noastră a făcut un prim pas pentru tine și a adăugat o gamă variată de iconițe tematice, special concepute pentru Ziua Îndrăgostiților. Scopul a fost să îmbinăm cât mai bine atât partea stilistică, cât și cea practică – pentru a cuprinde cât mai multe activități și domenii din viața cotidiană. Te ajutăm și să socializezi mai ușor cu iconițele personalizate pentru Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ și multe altele.

Indiferent de domeniul de activitate al firmei, fii inventiv în ceea ce privește design-ul site-ului tău. Începe prin a-ți stabili publicul țintă și pornește cu ideile de acolo. Ușor de integrat datorită design-ului minimalist, icoanele noastre vor fi îndrăgite chiar și de cei mai pretențioși. Exploatează-ți partea creativă, pictează-ți site-ul în nuanțe roz, dă-l prin ciocolată, acoperă-l cu trandafiri și împachetează-l cu o panglică roșie. Totuși, nu-l duce la extremă, nu-l încărca – mizează pe un design clasic, elegant sau minimalist.

                       

Unde poți găsi iconițele? Simplu – trage și plasează orice widget "Imagine" din categoria 'Elemente de bază' pe interfața de lucru a website-ului tău, iar mai apoi dă un click pe el pentru a-l configura. În continuare, apasă butonul 'Alege imagini încărcate' , dă un click pe tab-ul 'Icoane' și selectează categoria 'Sărbatoare' pentru a-ți alege icoanele dorite. Pentru a-ți completa transformarea site-ului, am încărcat și o serie de noi fundaluri și modele.

Pentru alte informații te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail info@pagix.ro

                      

 

Design