La Pagix Sitebuilder vei găsi o gamă variată de imagini moderne la care poți avea acces în mod gratuit în timp ce îți construiești website-ul.

                      

Fotografiile, în general, reprezintă cea mai bună cale de a atrage atenția vizitatorilor asupra serviciilor sau produselor pe care dorești să le comercializezi. Dar, permite-mi să punctez un lucru destul de important: nu poți construi un website folosind doar imagini dintr-un stoc de fotografii. La un moment dat, trebuie să oferi câteva poze reale care să reprezinte produsele pe care le deții. Google îți va indexa website-ul într-un mod foarte slab dacă nu are și conținut propriu. Principalul rol al unui stoc de fotografii este acela de a oferi soluții pentru situații imposibile sau greu de rezolvat. Cu toate acestea, nu trebuie să devii deziluzionat. În cele ce urmează permite-mi să ilustrez câteva dintre beneficiile de a folosi imagini dintr-o galerie.

Toată lumea este conștientă de faptul că ședințele foto profesioniste pot deveni o complicație inutilă: stabilirea ședinței, salariul actorilor, drepturile de autor ale artiștilor și a altor contribuabili, costurile de post-producție, etc. Aceste lucruri pot într-adevăr să îți subțieze bugetul. O altă opțiune ar fi fotografiile originale create la fața locului, fie făcute de tine sau de un non-profesionist. Acestea pot avea o valoare sentimentală neprețuită, pentru că vei descoperi că ești atașat de ele. Chiar și așa, de cele mai multe ori pozele amatoare nu au o textură corespunzătoare, încadrarea nu este satisfăcătoare și produsul final poate fi neclar. Toți acești factori obstrucționali pot fi eliminați de îndată ce vei selecta imagini profesionale dintr-o varietate de fotografii care au fost deja filtrate.

Mai mult decât atât, acestea sunt mereu la îndemână. Stabilirea unei sesiuni foto profesionale poate fi o sarcină destul de copleșitoare. În viața de zi cu zi, fiecare antreprenor și proprietar de website are nevoie de o prezentare cât mai adecvată a activității sale într-un interval de timp foarte scurt. Comunitățile internaționale care dețin cele mai calitative imagini pot fi contactate în mai puțin de câteva secunde. Folosind sitebuilder-ul Pagix nu trebuie să contactezi pe nimeni pentru a te bucura de aceste imagini profesionale în mod gratuit. O scurtă mențiune însă: este recomandată o investigare meticuloasă a termenilor și condițiilor, deoarece vei descoperi că într-un final nu toate website-urile de imagini gratuite sunt de fapt gratuite. Acest caz nu este însă valabil pentru Pagix și nici pentru website-urile enumerate mai jos, care ne-au acordat dreptul de a utiliza o parte din fotografiile lor în mod gratuit.

1. Pixabay (vizitează website-ul aici: http://pixabay.com )

2. Imagebase ( vizitează website-ul aici: http://www.imagebase.net )

3. Unsplash ( vizitează website-ul aici: http://unsplash.com )

4. Splitshire ( vizitează website-ul aici: http://splitshire.com )

 

Odată ce ai selectat diferite imagini din stoc, chiar dacă simți că nu transmit o conexiune personală, atât ție cât și vizitatorilor website-ului tău, aceste poze pot fi supuse unor modificări minime (în funcție de termenii de utilizare, desigur).

În cazul în care dorești să încarci o poză pe website-ul tău, trage și plasează „widget-ul Imagine” într-o zonă specifică de pe pagina ta. Dă click pe butonul „Setări”. O fereastră de tip „pop-up” se va deschide, iar de aici trebuie să selectezi opțiunea „Alege imagini încărcate”, apoi „Imagini profesionale de stoc”. Va apărea o galerie complexă cu diferite categorii. Te invităm să răsfoiești prin fiecare categorie în parte. Odată ce te-ai decis să utilizezi oricare dintre acestea, plasează cursorul mouse-ului deasupra imaginii respective și dă click pe butonul verde pentru a adăuga imaginea pe website-ul tău.

Încă o sugestie: Cel mai bine este să vizitezi galeriile noastre în mod regulat, deoarece le actualizăm frecvent și dorim să te surprindem cu noi imagini!

Având în vedere că timpul este limitat pentru toată lumea, cel mai bine este să acționezi atât de repede precum ai clipi din ochi. Vizitează această galerie și caută după anumite cuvinte cheie o imagine. De asemenea, în labirintul nostru (adică baza de date) operăm cu motoare de căutare sofisticate pentru a te ajuta să găsești imaginea potrivită cât mai repede. Astfel, imaginile sunt disponibile pentru o utilizare instantanee. Ai posibilitatea de a descărca aceste imagini fără a te stresa cu organizarea unei sesiuni foto profesionale. În anumite cazuri, nu ai oportunitatea de a călători și de a vizita diferite locații turistice. Întrebarea este: dorești să îți privezi vizitatorii de a vedea Turnul Eiffel doar pentru că tu nu ai fost acolo? Caută și descoperă imagini cu locații exotice sau turistice în baza noastră de date. Dacă nu ești convins în totalitate de aceste avantaje, cel mai bine este să te uiți la imaginile folosite în articolele blogger-ilor profesioniști.

În final, trebuie să îți prezint și câteva dintre dezavantajele imaginilor de stoc. Nu poți să le folosești ca și imagini reprezentative pentru profilele companiei tale, de exemplu: pe Facebook, Twitter sau Google +. Așa cum am subliniat mai devreme, nimeni nu își poate concepe o campanie înfloritoare bazată doar pe imagini de stoc, acestea sunt recomandate pentru a fi folosite în special în situații de urgență. Ideea esențială a afacerii tale poate lua formă prin punerea alăturată a diferitor imagini pentru a crea un ansamblu unic de imagini.

Design