În ultimii ani marketing-ul a făcut tranziţia spre un mediu mai dinamic şi interactiv, cel online, unde reclama prin reţelele de socializare pentru produsele şi serviciile furnizate a căpătat un rol extrem de important.

          De aceea interacţiunea cu clienţii tăi prin intermediul acestor platforme de socializare este crucială. Reţelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+ etc.) au devenit foarte populare în cadrul unor categorii diverse de public, ba chiar folosite de unii utilizatori ca un mijloc de a căuta locuri de muncă, produse sau servicii.

          Pentru că ne-am gândit la toate astea, şi pentru că ştim cât de important este pentru tine să îţi conectezi site-ul la reţelele de socializare, am lansat de curând o nouă opţiune denumită Icoane reţele de socializare. Această opţiune va face conexiunea între site-ul tău şi conturile tale de Facebook, Twitter sau Google+.

          Configurarea acestei opţiuni durează foarte puţin timp, cele trei icoane (Facebook, Twitter sau Google+) putând fi vizibile de regulă în partea din dreapta sus a paginii. Totuşi, poziţionarea lor variază în funcţie de tema aleasă. Pentru a realiza configurarea acestei opţiuni, accesează meniul Setări Website → Configurare icoane reţele sociale.

Mai jos poţi vedea cum arată această opţiune pe unele din temele noastre.

Te invităm sa ne împărtăşeşti opinia ta despre utilitatea acestei opţiuni şi despre alte funcţionalităţi noi ce ai dori să fie create pentru website-ul tău.

Opțiuni noi lansate