Urmăreşte comportamentul vizitatorilor site-ului tău prin integrarea opţiunii Google Analytics. Descoperă de unde vin vizitatorii site-ului tău, ce pagini vizitează, cât timp petrec pe site, de ce produs sau serviciu sunt interesaţi cel mai mult sau ce îi determină să părăsească site-ul. Nu mai ezita, obţine în timp real informaţii utile pentru dezvoltarea afacerii tale.

          Cu Google Analytics iţi poţi crea propriile rapoarte cu privire la activitatea vizitatorilor tăi. Poţi exporta aceste rapoarte în fişiere de tip Excel sau poţi opta să primeşti astfel de rapoarte, periodic, prin intermediul adresei de email.

          La Pagix, experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a dovedit că secretul unui website de succes constă într-o optimizare bazată pe comportamentul vizitatorului. Nu este recomandat să aduci modificări site-ului tău în baza unor date care nu mai sunt de actualitate, de aceea prin intermediul informaţiilor în timp real furnizate de Google Analytics vei putea efectua modificările care se impun.

          De la promoţii şi reduceri avantajoase, ca de exemplu Black Friday, până la mult aşteptatele oferte de sezon sau din preajma sărbătorilor (Crăciun, Paşte, Anul Nou, etc.) sunt mulţi factori care influenţează decizia clientului de a cumpăra produse sau a solicita servicii. Integrarea opţiunii Google Analytics te ajută să monitorizezi ce anume aduce conversie site-ului tău, astfel vei putea face cele mai bune alegeri pentru a aduce un profit semnificativ afacerii tale.

          Acum că te-ai convins de utilitatea opţiunii Google Analytics, nu mai rămâne decât să faci setările necesare şi să te bucuri de noul flux de clienţi care va accesa site-ul tău. Obţine mai mult trafic pentru site-ul tău cu ajutorul Google Analytics!

Opțiuni noi lansate