Crăciunul este foarte aproape, iar acest lucru se observă practic datorită decorațiunilor apărute timpuriu pe străzile orașelor. Toate acestea sunt concepute pentru a declanșa în subconștientul nostru nevoia de a cumpăra produse sub forma unor decorațiuni de Crăciun.

În primul rând, sărbătoarea de Crăciun reprezintă bucuria și veselia pe care o resimți atunci când întreaga familia se reunește; în alte cuvinte este o celebrare a dragostei firești pentru o persoană iubită. Iar cadourile dăruite cu drag reprezintă exprimarea simbolică a acestui sentiment de afecțiune.

Cu toții știm povestea în care Grinch fură Crăciunul, dar de regulă uităm de acest lucru având în vedere că, în finalul poveștii toată lumea devine mai fericită odată cu întoarcerea creaturii în peștera sa și înapoierea cadourilor furate.

Nici un om de afaceri nu poate ignora acest fapt, în special aceia care intenționează să extindă popularitatea brand-ului lor, să crească vânzările și să câștige clienți noi.

În comunitatea Pagix o galerie recent actualizată cu icoane de sărbători echivalează cu luminițele de Crăciun ale decorațiunilor festive. Astfel că, te invităm să-ți împodobești website-ul cu noile noastre template-uri și iconițe.

Permite-ne să îți prezentăm aceste mici imagini într-o variantă mai detaliată.

                   

Am adăugat o colecție impresionantă de icoane sugestive de Crăciun pentru a le atrage atenția vizitatorilor tăi într-un mod subtil și profesionist asupra produselor și serviciilor tale. Decorează-ți site-ul asemenea unui brad de Crăciun. Fă-l să iasă în evidență într-un mod cât mai uluitor!

Cei care ne-au ajutat să actualizăm galeria noastră sunt următorii: IconFinder , FlatIcon , Smashing Magazine și RocketTheme . Toți acești parteneri stochează și actualizează galeriile lor de iconițe în mod regulat și nu putem decât să avem pentru ei un mare respect, laude și recomandări.

Aceste iconițe sunt realizate cu angajamentul de a acoperi cât mai multe aspecte posibile din viața de zi cu zi, astfel că sunt extrem de folositoare și practice pentru orice tip de website.

Smashing Magazine este unul dintre cei mai importanți furnizori de iconițe gratuite care pot fi folosite de publicul larg. Totuși, nu ar strica să aruncați o privire și asupra Termenilor și Condițiilor stipulate de către aceştia: „Nu este necesară atribuirea, însă revânzarea pachetelor sau a pictogramelor individuale nu este permisă”. Modificarea în ceea ce privește mărimea, culoarea și forma iconițelor de Crăciun este permisă atât pentru scopuri personale, cât și pentru scopuri comerciale.

FlatIcon, IconFinder și RocketTheme sunt alte trei mari website-uri care îți pun la dispoziție diverse iconițe. Am preluat de aici cele mai remarcabile iconițe din stocul lor.

Te întrebi unde anume poți găsi aceste iconițe? Foarte simplu: trage și plasează orice widget Imagine din categoria „Elemente de bază” din interfața editorului site-ului tău. Apoi dă un click pe widget pentru a-l configura. În continuare, trebuie să dai un click pe butonul albastru „Alege imagini încărcate”. În partea dreaptă sus dă un click pe Iconițe. Tot ceea ce trebuie să faci acum este să navighezi prin toate categoriile pentru a alege iconițele corespunzătoare nevoilor tale.

                            

Dacă ești în căutarea unor diferite alternative care să te ajute în personalizarea site-ului îți recomandăm, de asemenea noile noastre modele pentru personalizarea fundalului website-ului tău care vor completa aspectul site-ului tău, alături de iconițele alese. Pentru a folosi aceste modele, tot ceea ce trebuie să faci este să mergi la Design → Personalizează design-ul → Personalizează fundalul. De aici va trebui să alegi una din cele patru opțiuni, iar apoi să dai un click pe „Plasează imaginea sau click pentru încărcare” . Odată ce ai ajuns aici, trebuie doar să mai dai un click pe „Modele” și să alegi modelul care se pliază cel mai bine cu tipul de design al website-ului tău.

                             

Ca și un ultim sfat permite-mi să te încurajez să folosești toate iconițele de Crăciun și șabloanele care îți sunt pe plac, însă fără să abuzezi de ele! În caz contrar, efectul și rezultatul final ar reprezenta un design prea încărcat.

Pentru informații adiționale te rugăm să ne vizitezi website-ul www.pagix.ro sau să ne pui întrebări pe Forum-ul nostru. Email-urile din partea ta le așteptăm pe adresa info@pagix.ro.

Cu toate că încă nu este oficial ziua Crăciunului îți dorim o perioadă de pregătiri cât mai plăcută!

Design