În ziua de duminică a sărbătorilor pascale, obișnuim să celebrăm Învierea lui Isus Hristos după crucificarea sa.

Această sărbătoare religioasă are loc după prima lună plină sau după echinocțiul de primăvară. Cu toate că în zilele noastre mitul acestei sărbători este în strânsă legătură cu mitologia creștină, rădăcinile ei tradiționale au fost ancorate în perioada pre-creștină, cea a credințelor păgâne.

                                  

Totuși, este o altă sărbătoare esențială pe care nici un om de afaceri nu o poate ignora. Rețeta pentru dezvoltarea unei afaceri de succes se bazează pe o combinație inventivă între vechi și nou. Un departament modern de marketing nu ar trebui să acționeze fără să ia în considerare obiceiuri și deprinderi convenționale, profund integrate în patrimoniul cultural și în mentalitatea oamenilor. Odată ce au determinat un element real care poate fi sustras din sfera fictivă, aceștia se vor concentra pe construirea unui aspect cu totul nou, comercializabil, pe baza a ceea ce există deja.

Așadar, oricine lasă această sărbătoare să treacă neobservată de clienții săi ar fi un iepuraș naiv. În comuniunea fericită dintre moștenirea culturală și viitoarele profituri financiare există câteva obiceiuri larg răspândite, care se practică pretutindeni. Haideți să ne familiarizăm cu ele!

Oamenii sărbătoresc ziua de Paște prin decorarea , schimbul sau căutarea ouălelor, atât în starea lor proaspătă cât și fierte, ouate de găină sau alte păsări, sau confecționate din alte materiale. Există un element comun în celebrarea acestei sărbători de către diferite culturi, și anume că, Iepurașul de Paște oferă tuturor oamenilor aceste bunătăți. Copiii vor crede că această creatură drăgălașă pătrunde în casa lor și în mod misterios ascunde ouăle de-a lungul grădinii lor. Și acum, să înceapă căutarea lor!

Există companii care practică vânarea ouălelor de Paște. Acestea se pot transforma în adevărate competiții amuzante, pentru a vedea cine reușește să colecteze cele mai multe ouă.

Acum este timpul ca tu să explorezi iconițele de Paște și modelele pentru fundalul website-ului tău. Loghează-te în contul tău de Pagix, accesează Tabloul de bord, trage și plasează widget-ul Imagine oriunde dorești ca el să apară. Dă un click pe Încărcare Alege imagini încărcate Icoane Sărbătoare . Pe urmă, experimentează cu toate aceste opțiuni. Împachetează-ți produsele și serviciile în pachete de Paște, invită-ți vizitatorii să caute ouă de ciocolată și să localizeze Iepurașul de Paște printre informațiile oferite.

Îți dorim distracție plăcută în descoperirea și utilizarea noilor noastre opțiuni! Cu siguranță și vizitatorii tăi se vor bucura de interacțiunea activităților la care îi inviți să participe!

Design