Compania noastră a avut o viziune extraordinară încă de la bun început, un vis nemărturisit până azi, când în sfârșit vom destăinui ceea ce trebuie dezvăluit. Putem să o definim ca fiind o misiune care a început să se contureze, de îndată ce Sitebuilder-ul MyCylex a luat naștere. Am nutrit ideea de a oferi tuturor șansa să dețină sau să își creeze un website. Prezența pe piețele occidentale, precum Marea Britanie a fost doar primul pas în a realiza planul nostru.

                                                

Din acest motiv am publicat Pagix, CLX și MyCylex.de . Acestea sunt versiunile în: română, maghiară și germană a Sitebuilder-ului MyCylex. Sperăm că vor fi cât mai mulți oameni interesați în a încerca instrumentul sitebuilder și în aceste țări. Așadar, vă încurajăm să aruncați o privire!

 

Cu pași mici, dar siguri, ne îndreptăm spre noi teritorii neexplorate. Tindem spre a realiza un sitebuilder în și mai multe limbi, astfel încât MyCylex să devină un brand fără frontiere, un instrument care să unească toți utilizatorii. Astfel, ei vor putea să își pună amprenta pe o reprezentare corespunzătoare a imaginii lor în lumea Web.

 

Cu alte cuvinte, comunitatea MyCylex necesită aderența ta. Alătură-te colectivului nostru și fii numai ochi și urechi ca să afli despre celelalte versiuni ale sitebuilder-ului care urmează să fie lansate în curând.

Noutăţi Pagix