În ultimul timp, am lucrat mult pentru a le oferi utilizatorilor noștri o experiență cu totul nouă în ceea ce privește crearea website-urilor, astfel că în acest articol îți vom prezenta cum se poate realiza acest lucru. Tot ceea ce va trebui să faci este să alegi un șablon, să îl personalizezi cu datele tale de contact, să editezi conținutul și să-l publici. Toate acestea la un loc: un proces simplu, clar și fără dificultăți.

Chiar dacă ești familiar sau nu cu sitebuilder-ul Pagix, vei observa că scopul nostru a fost să dezvoltăm o interfață ușor de folosit și concepută pentru a satisface nevoile clientului. Am dorit să ușurăm procesul de creare al website-urilor și suntem convinși că vei fi mulțumit de rezultatul final.

Dar să nu intrăm prea brusc în detalii și să ne reamintim totuși cum arăta vechea versiune de creare a website-urilor, în scopul de a-ți arăta diferența dintre cele două versiuni.

Pentru a crea un website, primul pas după logarea în contul personal, a fost să dai un click pe butonul roșu „Creare website”. După aceea ai fost redirecționat către pagina de creare, unde trebuia să completezi trei pași. Acești pași au constat în alegerea unui nume pentru website, completarea datelor de contact și în final, alegerea unui șablon potrivit afacerii tale. După acești pași trebuia să aștepți câteva secunde până când website-ul tău era creat.

                                         

Acum că ți-am prezentat versiunea veche a procesului de creare, hai să vedem cum arată și noua versiune a acesteia. Din Tabloul de bord, trebuie să dai un click pe butonul roșu „Creare website”. În câteva secunde vei fi redirecționat către această pagină:

                                      

După cum se poate observa, în partea stângă există niște filtre de unde poți alege următoarele: categoria temei, culoarea temei și stilul temei. Tot ceea ce trebuie să faci este să navighezi printre aceste teme, până când o vei descoperi cea mai potrivită pentru afacerea ta.

După ce ai ales tema potrivită, trebuie să dai un click pe butonul albastru „Creare website” (situat în partea de jos a temei respective) pentru a putea continua cu pașii următori.

Odată ce ai finalizat completarea informațiilor afacerii tale, va trebui să aștepți câteva secunde până când website-ul tău va fi creat.

Vei observa că website-ul tău va arăta identic cu tema selectată din listă (inclusiv pozele și titlurile). De aceea, te rugăm să nu uiți că vei fi nevoit să adaugi conținut unic pe website-ul tău, așa că simte-te liber să adaugi și să modifici designul după bunul tău plac.

                                         

Acestea fiind spuse, acum știi cum arată versiunea nouă de creare a website-urilor cu Pagix. Sperăm că vei rămâne cu o impresie bună și că vei economisi mai mult timp în utilizarea noii versiuni.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem noile pagini create de utilizatorii noștri începând din acest moment!

Design