În zilele noastre transferul online de bani joacă un rol important în mediul business/afacerilor, care este în continuă dezvoltare. Butonul Paypal, cea mai recentă opțiune implementată în sitebuilder-ul Pagix este o metodă convenientă pentru toți cei care doresc să realizeze un transfer de bani, simplu și sigur.

                                       

Cu toții știm despre succesul eBay, dar câți dintre voi știau faptul că PayPal este o afacere filială a companiei eBay? Cu mai mult de 140 de milioane de conturi active înregistrate, PayPal a devenit un fel de „maestru” în asigurarea plăților online și a donațiilor. Acesta este motivul principal pentru care am ales să implementăm butonul PayPal în editorul Pagix. Butonul PayPal are două funcționalități principale. În primul rând, le oferă clienților tăi un mijloc prin care pot să-ți transfere plata. În al doilea rând este o soluție pentru clienții care doresc să facă o donație, pentru a oferi suport afacerii tale.

Pentru a putea adăuga butonul PayPal pe website-ul tău trebuie în mod normal să ai un cont de PayPal. Dacă ai deja unul ești invitat să-l folosești iar dacă nu, poți să te înregistrezi în mod gratuit pe website-ul oficial PayPal.

Este foarte ușor să folosești acest widget. Tot ce trebuie să faci este să tragi și să plasezi widget-ul acolo unde dorești să fie amplasat, în cadrul website-ului tău, după care trebuie să completezi câțiva pași obligatorii: adresa de e-mail a contului, numele sau ID-ul produsului sau a companiei ( acesta este numărul de urmărire sau ID-ul pe care l-ai atribuit anterior produsului tău, atunci când ți-ai configurat contul de PayPal). De asemenea trebuie să definești moneda și suma de bani pentru fiecare produs sau donație în parte.

Poți să alegi între tipurile de butoane de „Cumpără acum” sau „Donează” și poți de asemenea să personalizezi aceste butoane în funcție de preferințele tale. De exemplu, ai opţiunea de a folosi versiunea mai mică a butonului sau poți să ascunzi logo-urile cărților de credit. Rămâne la atitudinea ta, în ce manieră doreşti să îţi personalizezi butonul PayPal.

La final, exact cum procedezi cu toate celelalte widget-uri, trebuie doar să dai un click pe butonul „Salvează” și să publici din nou website-ul, pentru ca vizitatorii tăi să poată folosi cea mai recentă opțiune adăugată.

Tot procesul de configurare a widget-ului PayPal este unul extrem de simplu, ca şi un joc pentru copii. Oamenii vor fi de-a dreptul încântați să aibă posibilitatea de a susține cauza ta sau de a achiziționa produsele tale având totodată, opţiunea de a realiza plata online. Nu pierde timpul și încearcă acest widget nou, rezultatele sunt garantate!

Opțiuni noi lansate