Stilul de viață extravagant al secolului 21 a luat amploare şi în mediul virtual. Ritmul e unul alert, în timp ce atitudinea oamenilor este din ce în ce mai excentrică. În ultimul timp, calendarul nostru s-a îmbogățit cu câteva evenimente noi, printre care și Halloween-ul. În seara groazei, te poți aștepta să vezi pretutindeni costume de zombie, vampiri, scheleţi sau capete de morți agățate peste tot, plus multe altele. Oamenii își costumează până și animalele de companie în personajul lor preferat.

Seara de Halloween e sărbătorită în toată lumea. Cu toate că inițial a fost considerată ca fiind o sărbătoare exagerată, fiind limitată din punct de vedere geografic în Statele Unite, în scurt timp a fost preluată la scară largă în întreaga lume.

Ziua celor morți este promovată în mass-media, astfel că în scurt timp a devenit un trend, un fenomen copleșitor. Serialele TV, precum „The Walking Dead”, „American Horror Story” și „Penny Dreadful” au contribuit în mare măsură la creativitatea și ingeniozitatea oamenilor în pregătirile pentru seara de Halloween.

Dacă te rezumi la un costum simplu și banal de Halloween, nu vei avea niciun fel de impact. De asemenea, dacă alegi să nu iei în considerare avantajele financiare sau satisfacția pe care o poți avea cu un website special decorat pentru seara de Halloween, atunci s-ar putea ca afacerea ta să aibă de suferit, să treacă neobservată.

Noi cei de la Pagix Sitebuilder am luat măsurile adecvate pentru a celebra acest eveniment. Te invităm să verifici cele mai noi șabloane de Halloween aici și aici. Aceste șabloane îți vor oferi idei amuzante și înfricoșătoare despre cum îți poți decora website-ul în conformitate cu atmosfera acestei sărbători.

Tot ceea ce trebuie să faci este să creezi un website nou cu unul din aceste șabloane de Halloween. Îmbracă-ți produsele și serviciile în costume specifice acestui eveniment, fă niște fotografii și încarcă-le pe website-ul tău. Astfel, vei putea atrage mai mulți vizitatori și potențiali clienți, atât tineri, cât și adulți.

Nu lăsa ca Halloween-ul să rămână o simplă dată din calendar!

Design