Nu necesită abilități tehnice

Cu Pagix orice persoană poate construi un website fără a poseda cunoştinţe de programare. În 30 de minute website-ul tău este creat şi publicat. Nu mai este nevoie să investeşti bani în găzduire şi programare.

Sute de template-uri
profesionale

Alege din sutele de template-uri profesionale ce pot fi personalizate pentru mai mult de 200 de categorii de afaceri. După crearea site-ului (sau chiar în timpul creări site-ului) ai posibilitatea de a schimba tema selectată iniţial de ori câte ori doreşti.

Domenii personalizate

Un domeniu personalizat va face ca afacerea ta să fie mai uşor de găsit pe internet. Dacă deţii deja un domeniu personalizat îl poţi folosi pentru site-ul creat cu Pagix. În cazul în care nu ai un astfel de domeniu, te putem asista în achiziţionarea domeniului dorit.

Găzduire de încredere

Găzduire de încredere? Da! Website-ul tău va funcționa rapid și fluent, fără întreruperi. Vizitele clienților pe site-ul tău vor fi lipsite de încărcări greoaie a paginilor.

Interfață drag & drop

Creează propriul site în doar câteva click-uri, plasând elemente pe paginile tale. Poți alege dintr-o sumedenie de widget-uri precum texte, poze, hărți Google, formulare de contact, tabele și multe altele.

Editare revoluționară a textelor

Descoperă un nou mod de editare a textelor, mai rapid și mai ușor ca niciodată. Editează textul și privește instantaneu schimbările, fără a fi nevoie să reîncarci pagina.

Imagini premium

Îţi oferim sute de imagini profesionale și uimitoare pe care le poți afișa gratuit pe site-ul tău. Acesta va prinde viață odată cu afișarea galeriilor și a slideshow-urilor
de imagini.

Instrumente SEO și statistici

Optimizează și urmărește performanțele site-ului tău. Foloseşte instrumentele SEO pentru a obţine o poziţionare cât mai bună în rezultatele motoarelor de căutare. Află câţi vizitatori are site-ul tău şi care pagini prezintă un interes mai ridicat pentru aceştia.

Asistență premium

Echipa noastră de asistență este pregătită să te ajute în orice dificultăți ai întâmpina în procesul de creare a website-ului tău. Contactează-ne cu încredere ca să te putem ajuta. Totodată am creat ghiduri "pas-cu-pas" pentru a te sprijini.

Creează un website profesionalpentru afacerea ta!