Construiește un website profesional pentru afacerea ta
 

Pagix a fost fondat în 2012 sub licența mărcii Cylex International. Obiectivul nostru constă în crearea de site-uri profesionale, simplu şi rapid, fără a necesita cunoştinţe tehnice de programare sau design. Sitebuilder-ul Pagix există pentru a îmbunătăţi imaginea afacerii tale şi pentru a-ţi expune produsele şi serviciile în mediul online prin intermediul unui website personalizat în funcţie de dorinţele tale.

Pagix este o platformă simplu de utilizat, astfel încât îţi vei putea crea şi lansa online un website profesional cu ajutorul interfeţei “drag&drop” (trage şi plasează) şi a instrumentelor de marketing, fără a poseda cunoştinţe în materie de design web sau programare. Fără a ține cont de dimensiunea sau profilul afacerii tale, Pagix va facilita creșterea companiei tale în mediul online, 24/7, pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Cylex International deține o experiență de mai bine de 10 ani în dezvoltarea aplicațiilor și programelor pentru website-uri, experienţă pe care am folosit-o pe deplin în dezvoltarea sitebuilder-ului nostru. Cu ajutorul aplicațiilor și opțiunilor noastre variate de personalizare a paginilor web, Pagix va crea website-ul în locul tău!

Avantajele Pagix:

  • Profesionist și simplu de utilizat
  • 30 de zile demo gratuit
  • Nu necesită instalarea de programe
  • Accesează și administrează website-ul tău de oriunde te-ai afla
  • Găzduire web de Încredere

Despre Cylex Internațional

Din 1996 până în prezent îmbunătăţim prezenţa online a clienţilor noştri

Cylex are peste 30 de cataloage online, cuprinzând firme de pe şase continente, site-uri de job-uri şi cel mai recent produs Cylex, sitebuilder-ul Pagix. Experiența și istoricul nostru ne recomandă ca fiind una dintre cele mai importante companii în dezvoltarea aplicațiilor web din Europa. Pentru a ne satisface clienţii continuăm să îmbogăţim numărul de servicii oferite, calitatea acestora ridicându-se la cele mai înalte standarde din domeniu.