Beneficiind de editorul nostru de fundal ai posibilitatea de a personaliza fundalul site-ului în funcție de preferințele tale. Fii un designer creativ și personalizează design-ul site-ului prin încărcarea propriilor imagini sau prin încărcarea unor imagini de calitate premium din stocul nostru. Nu ezita să setezi una dintre acestea ca imagine de fundal pentru site-ul tău.

 

Pentru a începe, dă click pe tab-ul ‘Design’.

 

 

După ce tab-ul ‘Design’ a fost accesat, selectează meniul ‘Personalizează design-ul’. Din acest meniu dă click, pe butonul ‘Personalizează fundalul’.

 

 

 

 Pentru majoritatea temelor, patru căsuțe vor apărea.

 

 

Fiecare dintre aceste căsuțe, ilustrează o secțiune specifică a paginii. Selectând prima opțiune, ai posibilitatea de a adăuga fundal pentru secțiunea de antet (header) a paginii tale.

 

 

A doua opțiune îți permite să modifici întreg fundalul paginii web.

 

 

Alegând a treia opțiune, ai posibilitatea de a adăuga fundal pentru secțiunea ‘Conținut’ a paginii tale.

 

 

Cea de-a patra opțiune îți permite să setezi fundal pentru secțiunea ‘Subsol’ a site-ului.

 

 

Dă click pe una dintre cele patru opțiuni de mai sus pentru a personaliza fundalul site-ului tău. După selectarea uneia dintre opțiunile de mai sus, o fereastră de personalizare a fundalului va apărea.

 

 

Opţiunea „Adăugare margini" îţi oferă posibilitatea de a adăuga spațiu suplimentar marginilor din conţunutul paginii, care aparţine site-ului tău. Există unele teme care nu încorporează această proprietate de spaţiere în conţinutul paginii. Aceste teme includ în mod implicit opţiunea „Adăugare margini". Dacă lăşi casuţa tip bifă marcată ţi se va adăuga un spațiu suplimentar la marginea conținutului paginii, site-ului tău. Însă, dacă debifezi căsuţa, spațiul adăugat va fi exclus dintre elemente de conținut şi marginea paginii web.

 

 

Pentru a personaliza fundalul, dă click pe casetă sau trage o imagine în dreptul acesteia.

 

 

Selectează una dintre imaginile încărcate deja sau încarcă o imagine nouă.

 

 

 

Imaginea selectată va apărea ca o imagine de fundal pe site-ul tău. Două opțiuni noi vor apărea deasupra imaginii: ‘Elimină’ și ‘Schimbă’. Folosește-le când consideri că este necesar.

 

 

 

Săgețile de poziționare te vor ajuta să muți imaginea de fundal conform preferințelor tale. Aliniază imaginea la stânga, la đreapta, sus, jos sau central. 

 

 

 

Bifând opțiunea ‘Derulează fundalul împreună cu pagina’, imaginea va fi poziționată într-un punct fix. Când derulezi pagina în jos, imaginea de fundal va rămâne fixă dar între timp, poţi muta conţinutul după preferinţele tale.

 

 

Efectul ‘Scalarea imaginii’ face posibil ajustarea imaginii de fundal a site-ului tău. Acest meniu conține șase opțiuni de scalare a imaginii.

 

 

Ecran complet - Specifică faptul că imaginea selectată va ocupa întreg fundalul paginii.

Potrivit - Păstrează imaginea încărcată la dimensiunea originală fără a o decupa. Selectând această opțiune este indicat să folosești săgețile de poziționare pentru a aranja imaginea în conformitate cu preferințele tale.

Montaj - Aceasta opțiune va multiplica imaginea încărcată până când întreaga pagină va fi umplută.

Montaj vertical - Opțiunea va multiplica imaginea încărcată. Imaginea se va multiplica pe verticală. În această situație este indicat să folosești săgețile de poziționare pentru a aranja imaginea în conformitate cu preferințele tale.

Montaj orizontal - Opțiunea va multiplica imaginea încărcată. Imaginea se va multiplica pe orizontală. În această situație este indicat să folosești săgețile de poziționare pentru a aranja imaginea în conformitate cu preferințele tale.

Normal - Va poziționa imaginea încărcată păstrandu-i dimensiunea originală. Utilizând această opțiune este indicat să folosești și săgețile de poziționare pentru a aranja imaginea în conformitate cu preferințele tale.

 

Poți schimba culoarea fundalului adăugând o noua culoare din selectorul de culori.

 

 

 

Apasă butonul ‘Resetare’ dacă te-ai răzgândit, și dorești să revii la setările inițiale ale secțiunii selectate.

 

 

 

Pentru a reveni la design-ul original al temei dă click pe butonul ‘Restituire temă implicită’. Făcând asta, vei reveni la design-ul original al temei pe/pentru fiecare secțiune a paginii.

 

 

Română
interface_selector: 
customize_backgrounds