Mi-am uitat parola. Cum o pot recupera?

În cazul în care ai uitat parola, o poți recupera dând click pe butonul ‘Logare’, poziţionat în colţul din dreapta al site-ului Pagix. După ce dai click pe acest buton, se va deschide o fereastră de tip pop-up, în care vei avea opţiunile ‘Logare’, ‘Înregistrare’ şi ‘Recuperare parolă’. Dă click pe butonul ‘Recuperare parolă’, adaugă numele de utilizator sau adresa de e-mail și apoi dă click pe butonul ‘Resetare parolă’. După ce ai terminat acest proces, vei primi un e-mail cu instrucţiuni pentru a putea alege o parolă nouă.

Cum mă autentific pe site-ul Pagix?

Pentru a te autentifica pe site-ul Pagix trebuie să dai click pe butonul ‘Logare’ , situat în colţul din dreapta al site-ului nostru. După ce dai click se va deschide o fereastră cu două câmpuri pe care le vei completa cu numele de utilizator sau adresa de email şi cu parola corespunzătoare contului tău. De asemenea, autentificarea poate fi efectuată prin intermediul contului de Facebook sau Google+.

Cum mă înregistrez?

Pentru a te înregistra pe site-ul Pagix dă un click pe butonul de ‘Înregistrare’ situat în colţul din partea dreaptă a site-ului nostru. După ce ai dat click, se va deschide o fereastră de tip pop-up. Următorul pas constă în completarea datelor personale, respectiv numele de utilizator, parolă şi adresă de email. Odată ce aceste câmpuri sunt completate, dă click pe butonul ‘Creează un cont nou’. Din acest moment contul tău Pagix a fost creat, urmând să primeşti un mesaj de confirmare în acest sens. Dacă deţii conturi de Facebook sau Google+, te poţi loga direct prin intermediul lor.