Dețin mai multe afaceri. Pot să construiesc mai multe site-uri?

Poți să creezi câte website-uri dorești, cu editorul Pagix. Trebuie doar să te înregistrezi și să-ți păstrezi website-urile actualizate.

Cu ce poate contribui Pagix la dezvoltarea afacerii mele?

Pagix îţi oferă posibilitatea de a expune produsele şi/sau serviciile afacerii tale în mediul online, prin crearea unui site profesional, atractiv şi funcţional care va contribui cu siguranţă la creşterea numărului de clienţi şi de vânzări.

De ce să aleg Pagix?

Trebuie să alegi Pagix pentru că afacerea ta are nevoie de prezenţă online, respectiv de un website profesional creat, funcţional şi complet personalizabil. Datorită anilor de experienţă acumulaţi în crearea aplicaţiilor online, a expertizei şi a profesionalismului de care dăm dovadă, Pagix este sitebuilder-ul ideal pentru tine şi afacerea ta. Alegând Pagix, lipsa cunoştinţelor tehnice nu va constitui un impediment în construirea unui site atractiv pentru clienţii tăi şi adecvat la nevoile afacerii tale.

Pot să fac profit cu website-ul meu?

Cu siguranţă! Pagix a fost creat pentru a te ajuta să îţi măreşti profitul, respectiv pentru a-ţi promova în mediul online produsele şi serviciile oferite, indiferent de dimensiunea afacerii tale.

Trebuie să instalez vreun program anume pentru a putea crea un site cu Pagix?

Pentru crearea unui site cu Pagix nu este necesară instalarea nici unui program! Fiind un sitebuilder online, Pagix nu necesită decât o conexiune la Internet.

Am nevoie de cunoștințe tehnice pentru a crea un website?

Procesul de creare a unui website cu Pagix este unul simplu, care nu necesită prea mult timp. Cunoştinţele tehnice, de programare sau design, nu constituie un impediment în construcţia unui website profesional pentru afacerea ta. Interfaţa prietenoasă de tipul "drag & drop" (trage şi plasează) va face ca utilizarea sitebuilder-ului nostru să fie una simplă şi atractivă.

Ce înseamnă perioada demo de 30 de zile?

Poți utiliza serviciile noastre gratuit, timp de 30 de zile. Când decizi că Pagix este produsul potrivit pentru tine, poți achiziționa un pachet care este potrivit nevoilor tale. În cazul în care nu îți actualizezi contul în timpul sau la sfârșitul acestei perioade demo, nu vei avea posibilitatea de a publica orice modificări, iar site-ul tău va fi șters dupa 6 luni de zile.

Câte pagini pot să am pe site?

Numărul de pagini pe care le vei crea cu Pagix depinde în totalitate de tine, în funcție de serviciile sau produsele oferite.