Cum pot crea un website profesional cu Pagix?

Pentru a putea crea un website profesional cu Pagix, trebuie să te înregistrezi pe www.pagix.ro.

Alegerea unui nume de domeniu

Numele de domeniu este numele site-ului tău, adresa web la care vizitatorii vor găsi website-ul. De exemplu, numele de domeniu pentru Pagix este „www.pagix.ro“. Numele site-ului tău poate fi la fel de unic ca și afacerea ta. Nu uita că în cazul în care nu deții un domeniu personal (un nume înregistrat/ achiziționat), adresa ta web va fi după cum urmează: „examplu.pagix.ro“ - unde „exemplu“ poate fi înlocuit cu numele ales, atât timp cât acesta nu este luat deja de un alt utilizator.

Care este categoria mea de afaceri?

Categoria ta de afaceri o constituie acea categorie care se pliază cel mai bine pe domeniul de activitate a afacerii tale. Alegerea categoriei de afaceri este lăsată la latitudinea ta. În cazul în care nici una din cele peste 100 de categorii de afaceri nu corespunde profilului afacerii tale, te rugăm să alegi categoria ‘General’.

Ce tip de site-uri pot crea cu Pagix?

Cu Pagix poţi crea două categorii mari de site-uri. Prima categorie se referă la site-urile de business, prin intermediul cărora îţi poţi promova afacerea, produsele sau serviciile. De asemenea, pe aceste site-uri poţi posta informaţii utile despre promoţii, vânzări sau modalităţi de plată. În a doua categorie de site-uri intră site-urile personale, asemănătoare unor bloguri, unde îţi poţi afişa CV-ul, unde poţi vorbi despre hobby-urile tale sau unde poţi să găzduieşti un jurnal online de vacanţă/călătorie.

Ce este conţinutul prestabilit al unui site creat cu Pagix şi cum mă poate ajuta?

În momentul în care creezi un site cu Pagix, poți opta fie pentru popularea cu conținut a site-ului, fie pentru ca site-ul să fie lipsit de conţinut. Dacă doreşti să ai conţinut pe site, respectiv texte și imagini, bifează căsuța ‘Conținut website’. În cazul în care nu doreşti să ai conţinut pe site nu bifa această căsuţă, urmând să primeşti un site fără conţinut, pe care să îl poţi personaliza ulterior după propriile preferinţe. Conținutul prestabilit a fost realizat de către specialiștii noștri și conține texte de marketing și imagini pentru peste 100 de categorii de business. Acest conținut prestabilit îți va oferi o imagine de ansamblu despre cum poți să îți personalizezi paginile web. Textele și imaginile prestabilite pot fi editate sau eliminate complet în orice moment.

De ce trebuie să introduc datele mele de contact?

Datele de contact pe care trebuie să le introduci pe durata creări site-ului (cum ar fi numele tău sau numele companiei, adresa de email, numărul de telefon, adresa fizică, oraşul, codul poştal sau ţara) reprezintă de fapt informaţiile de contact pentru afacerea ta. Acestea vor fi adăugate automat pe site-ul tău ca date de contact, urmând a le putea modifica ulterior.

Cum să aleg tema potrivită pentru afacerea mea?

Alegerea temei se face în funcţie de profilul firmei şi de preferinţele personale în materie de design. În prezent îţi oferim zeci de teme din care poţi să alegi, putând chiar previzualiza fiecare temă înainte de a o selecta. Indiferent de tema aleasă, aceasta poate fi schimbată ulterior împreună cu culoarea selectată (aferentă temei).