Ce este un sub-domeniu Pagix?

Un subdomeniu Pagix este o extensie a domeniului pagix.ro. În cazul Pagix, un subdomeniu are următoarea structură numesubdomeniu.pagix.ro.

Ce este un domeniu?

Un domeniu este o parte dintr-o adresă online unică unde vizitatorii pot să îți găsească website-ul. De exemplu domeniul Pagix din adresa de web a acestuia este 'pagix'.

Cum aş putea să îmi conectez domeniul personal cu website-ul Pagix pe care l-am creat?

Ca să îţi poţi conecta domeniul personal cu website-ul tău Pagix, loghează-te la contul tău cu registrarul de domeniu (unde ai achiziţionat domeniul) şi găseşte: Control panel (Panoul de control), Control DNS (Control Sistem Nume Domeniu ), Domain manager (Managerul de domeniu) sau ceva similar cu acestea. După aceea, schimbă informaţiile din baza de date introduse în DNS (Sistem Nume Domeniu) ca ele să redirecţioneze spre adresa noastră IP (Internet Protocol): 82.207.175.125

Dacă nu găseşti locul unde să îţi adaugi adresa noastră IP, încearcă să schimbi setările serverului de nume către:

ns1.mycylex.de
 
ns2.mycylex.de

Te rugăm să te asiguri că ai Salvat aceste setări. Poate dura de la o oră până la patruzeci şi opt de ore (1h-48h) ca aceste modificări să fie actualizate pe plan mondial. Eşti bine venit să ceri ajutorul registrarului tău de domeniu sau contactează-ne în cazul în care îţi putem oferi asistenţă, în legătură cu orice nelămuriri sau întrebări ai avea.