Cum pot schimba logo-ul, favicon-ul, numele site-ului și sloganul?

Logo-ul companiei, favicon-ul, numele şi sloganul site-ului pot fi schimbate cu ajutorul opţiunii ‘Setări branding’ din meniul ‘Setări website’.

Nu reuşesc să primesc mesaje prin formularul de contact. Ce pot să fac?

Un prim pas pe care trebuie să îl faci atunci când nu reuşeşti să primeşti mesaje prin intermediul formularului de contact este să te asiguri că ai introdus corect adresa de email în setările widgetului ‘Formular contact’. Dacă adresa de email a fost corect introdusă, dar tot nu primeşti mesajele, verifică dacă adresa de email este blocată (în unele situaţii se poate întâmplă). De asemenea, verifică fişierul Spam din adresa ta de email. În cazul în care primeşti mesajele în Spam, marchează-le ca fiind Non-Spam sau mută-le în Inbox.

Pot să încarc pe site imagini personale?

Da, nu ezita în a încărca imagini personale atât timp cât acestea nu încalcă Termenii și condițiile Pagix.

Pot copia și lipi text dintr-o altă sursă online?

Da, poți copia și lipi (copy-paste) orice text dintr-o sursă online dar este necesară eliminarea formatării din editorul de text astfel încât textul să apară fără caractere nedorite.

Pot adăugă fișiere video din Youtube pe website?

Da, poți adăuga orice fişier video din Youtube pe website-ul tău cu ajutorul widget-ului de integrare Youtube, aflat în meniul cu widget-urile ‘Multimedia’.

Cum pot să schimb fontul textului pe pagină?

Schimbă fontul textului cu ajutorul editorului de text. Pagix oferă un editor de text simplu și rapid care nu necesită reîncărcarea paginii iar modificările realizate asupra textului vor fi vizibile instant.

Cât spațiu de stocare are website-ul meu?

Spațiul de stocare depinde de pachetul pe care alegi să-l achiziționezi.

Cum pot adăuga alte elemente de design în afară de cele oferite prin intermediul widget-urilor?

Elemente adiţionale de design pot fi adăugate pe paginile site-ului tău folosind widgetul Integrare HTML. Cu ajutorul acestui widget pot fi adăugate pe paginile tale coduri de HTML, JavaScript sau iFrames.

Cum aleg template-ul (şablonul) perfect pentru afacerea mea?

Pentru că fiecare afacere are specificul ei, Pagix îţi oferă peste o sută de template-uri (şabloane) profesionale, gata făcute din care poţi alege. Acestea sunt împărţite in diferite categorii de afaceri. Alege categoria căreia îi aparţine afacerea ta, după care ai posibilitatea de a selecta template-ul care se pliază cel mai bine pe conceptul tău de business.

Pot schimba adresa de email din formularul de contact?

Adresa de email din formularul de contact poate fi schimbată cu orice altă adresă de email validă. Pe această adresă de email vei primi toate mesajele trimise de vizitatorii site-ului tău prin intermediul formularului de contact.

Pot să schimb culoarea temei mele?

Da, culoarea temei poate fi modificată în funcție de preferințele tale, accesând secțiunea ‘Culori temă’ a meniului Design. Pentru fiecare temă în parte, ai posibilitatea de alege între mai multe culori.

Vreau să afișez locația mea pe pagină. Cum pot să pun o hartă pe website?

Cu Pagix este simplu să le arăţi clienţilor unde este localizată afacerea ta pe harta Google. Folosind widget-ul ‘Hartă Google’ le vei putea arăta clienţilor tăi locaţia afacerii tale.

Pot adăuga fișiere audio pe pagină?

Da, poți adăuga fișiere audio pe pagina ta cu ajutorul widget-ului 'Audio', aflat în widget-urile 'Multimedia'. 

Cum pot să îmi schimb tema?

Cu Pagix poți alege din multitudinea de teme profesionale pe cea care se potrivește cel mai bine afacerii tale. Alege o temă nouă printr-un click pe butonul 'Schimbă tema' (localizat sub meniul 'Temă') și alege-o pe cea mai potrivită pentru business-ul tău.

Am ales un template (şablon) gata populat cu conţinut pentru categoria mea de afaceri. Pot să schimb sau să editez acest template?

Pagix oferă template-uri profesionale, gata populate cu conţinut, pentru peste 100 de categorii de afaceri. Elementele de conţinut (texte sau imagini premium din stoc) sau elementele de design (teme sau aspectul paginilor) pot fi schimbate sau editate în funcţie de preferinţele tale.

Cum pot să îmi personalizez paginile website-ului?

Paginile website-ului tău pot fi personalizate simplu şi rapid cu ajutorul funcţiei drag & drop (trage şi plasează). Folosind această funcţie a sitebuilder-ului nostru ai posibilitatea de a adăuga pe site-ul tău: widget-uri de bază (ex. Texte, Imagini, Hărţi Google), widget-uri de contact (ex. Formular de Contact), widget-uri multimedia (ex. Galerii, Slideshow-uri sau Integrare Youtube) şi widget-uri pentru integrarea reţelelor sociale (Facebook, Twitter, Google+). Tot pentru a oferi o notă mai personală site-ului tău, accesează opţiunea Setări branding din meniul Setări website. Accesând această opţiune poţi redacta denumirea site-ului şi sloganul afacerii tale. Totodată ai posibilitatea de a insera logo-ul firmei tale şi favicon-ul pentru site. De asemenea, pentru particularizarea site-ului tău îţi punem la dispoziţie posibilitatea de a schimba tema, culoarea temei sau aspectul paginilor tale din meniul Design situat lângă meniul Widget.

Pot schimba dimensiunea fontului pentru meniul de navigare?

Da, dimensiunea fontului din meniul de navigare (mărimea textului afișat în interiorul butoanelor) poate fi modificată oricând, accesând fereastra de personalizare a Managerului de navigare.