15 posts / 0 nou
Ultima adăugare
Cylex
Widget-uri

Discuții despre widget-urile Pagix

Anaviv Parts
Buton de cautare pe website

Salut,

As vrea sa adaug o casuta de cautare pe website pagix. Imi poate spune cineva de unde o adaug? Am cautat peste tot :) Multumesc

Cylex
Buton de cautare pe website

Buna ziua,

Momentan in Pagix nu exista un widget pentru buton de cautare. Insa, exista o alternativa. Puteti sa cautati in Google un cod html pentru buton de cautare (de exemplu "html code for search box"), sa copiati codul si pe urma tot ce va ramane de facut este sa va logati in contul dumneavoastra Pagix si la Widget - Elemente de baza veti vedea widget-ul "Integrare Html". Trageti si plasati widget-ul "Integrare Html" acolo unde doriti sa apara butonul de cautare si vi se va deschide o fereastra. Inauntru trebuie sa lipiti codul pe care l-ati copiat din sursa respectiva. Apoi salvati si publicati din nou website-ul. Pentru o mai buna intelegere, va rog sa accesati acest link: http://www.pagix.ro/content/integrare-html

Daca mai sunt si alte intrebari, asteptam sa ne contactati fie pe forum, fie la adresa de email info@pagix.ro .

Cu stima,

Echipa Pagix Sitebuilder

salon unik crazy SRL
despre calendar anual

Cum inserez un calendar 2015 interactiv pe blogul meu? Imi trebuie pentru a marca activitatile culturale din anul 2015. Va multumesc!

Cylex
despre calendar anual

Buna ziua,

Pentru a insera orice alta optiune care nu face parte din sitebuilder-ul Pagix, in cazul de fata un calendar pentru anul 2015 , va trebui sa folositi widget-ul Integrare Html de la Elemente de baza. Dar asta dupa ce ati cautat in Google un cod pentru calendarul dorit. Dupa ce ati gasit acest cod, trageti si plasati widget-ul Integrare Html acolo unde doriti sa apara si inserati codul pe care l-ati copiat din sursa respectiva. 

Daca mai sunt intrebari, va stam la dispozitie.

O zi buna!

Echipa Pagix

cultura
adresa site-ului

Buna ziua! Vreau sa schimb numele site-ului creat cu pagix. V-as ruga sa-mi spuneti unde pot, si cum pot sa fac acest lucru. Va multumesc anticipat!

Cylex
adresa site-ului

Buna ziua,

Adresa site-ului dumneavoastra se poate schimba doar din sistemul nostru. Prin urmare, va rugam sa ne spuneti exact noua adresa pe care o doriti pentru site-ul dumneavoastra actual si o vom schimba noi pentru dumneavoastra. Asteptam raspunsul dumneavoastra fie aici pe forum, fie pe info@pagix.ro . Va multumim!

Cu stima,

Echipa Pagix Sitebuilder

 

cultura
despre schimbarea adresei site-ului!

Buna ziua!

As dori ca adresa site-ului sa fie teatrulnationalcaracal in loc de centrul-cultural....

Va multumesc mult pentru intelegere!

Cylex
Adresa site-ului Dvs.

Bună ziua! Modificările s-au efectuat. Site-ul Dvs puteţi găsi sub numele: teatrulnationalcaracal.pagix.ro . 

Dacă mai aveţi nevoie de asistenţă contactaţi-ne cu încredere. 

cultura
despre schimbarea numelui site-ului

Va multumesc mult pt. schimbarile efectuate!

bitYes
Buton link sau trimitere la pagina site

Buan ziua,

S-au eliminat butoanele din widget-uri? Am avut cateva pe site si au acum o forma diferita, plus nu mai gasesc buton in panou.

Este ceva alternativ pentru link sau trimitere catre pagina din site?

Merci!

Calin

Cylex
Buton link sau trimitere la pagina site

Buna ziua,

Nu s-a eliminat widget-ul buton din panou, insa intr-adevar la dumneavoastra in site nu mai apare. Nu stim exact din ce cauza, dar testam acum si revenim cu un raspuns cat de repede posibil. Ca alternativa pentru trimitere catre pagina din site, fie puteti folosi o poza pe care sa o link-uiti, fie un scurt text pe care puteti sa il link-uiti din tabelul Aloha (semnul de infinit care apare in al doilea rand din tabel).

Insa verificam acum problema si incercam sa o rezolvam cat de repede posibil ca sa nu fiti nevoit sa apelati la alte alternative.

Ne cerem scuze pentru inconvenienta!

Cu stima,

Echipa Pagix

Cylex
Buton link sau trimitere la pagina site

Domnule Calin,

Problema a fost rezolvata. Va rog sa va logati din nou in site-ul dumneavoastra si la "Elemente de baza" reapare widget-ul buton. In cazul in care butoanele de pe site nu sunt afisate ca inainte, va rog sa le stergeti, sa trageti din nou si sa plasati un alt widget buton in acelasi loc, dupa care sa publicati din nou site-ul.

Daca mai intampinati probleme, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim pentru intelegere si va dorim o zi buna!

Cu stima,

Echipa Pagix Sitebuilder

bitYes
Va multumesc pentru suport!As

Va multumesc pentru suport!

As putea primi automat un mesaj cu raspuns la un post creat de mine pe adresa de mail asociata contului?

Cele bune,

Calin

Cylex
Va multumesc pentru suport!As

Cu mare placere. Din pacate, momentan nu avem aceasta optiune, insa o luam in considerare, asa ca va multumim pentru sugestie.

Ca o alternativa, va vom trimite raspunsul nostru si pe email-ul dumneavoastra data viitoare cand ne mai adresati o intrebare.

Va multumim pentru intelegere!

Cu stima,

Echipa Pagix