5 posts / 0 nou
Ultima adăugare
Cylex
Domeniu personalizat

Discuții despre domeniile personalizate

val
Domeniu personalizat

Cum se adauga domeniu propriu com sau ro si cat costa,am domeniu com si ro

Multumesc mult !

Cylex
Domeniu personalizat

Buna Val, 

Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat. Daca aveti deja un domeniu com sau ro il puteti conecta gratuit la website-ul dumneavoastra Pagix, trebuie doar sa ne contactati si sa ne dati detaliile. Ne puteti scrie la adresa info@pagix.ro sau ne puteti suna la 0359 101 185. 

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari aveti. 

Cu stima, 

Iris G. 

Echipa Pagix Sitebuilder 

 

Sirius Design
Domeniu personalizat

Cat costa trecerea la un domeniu personalizat " .com" / ".eu" si mentinerea  sa (cost infiintare, cost lunar- daca e cazul), in cazul in care nu am  un domeniu de acest gen ? 

Multumesc anticipat.

Cylex
Domeniu personalizat

Buna ziua,

Trecerea sau conectarea unui domeniu la un site creat cu Pagix momentan este gratuita. Un domeniu de tip .com la noi are pretul de 44.40 RON / an. Momentan nu oferim domenii cu '.eu '. Nu se percep costuri lunare, atata tot ca domeniul trebuie reinnoit dupa un an de zile. Va recomand sa va uitati intai si la alti furnizori de domenii, pentru a consulta mai multe oferte, in special daca va doriti mai mult un domeniu de tip '.eu' in loc de ' .com ' .

Pur si simplu dati o cautare in Google 'cumparare domenii' si consultati ofertele respective. Sunt furnizori care percep costuri lunare si care nu percep.

Daca mai sunt si alte intrebari, va stam la dispozitie fie aici pe forum, fie la adresa info@pagix.ro

Cu stima,

Echipa Pagix