Pagix este dedicat să protejeze confidenţialitatea utilizatorilor săi. Această Politică de confidenţialitate descrie modul în care Pagix (împreună cu firmele afiliate) colectează şi utilizează informaţia, inclusiv cea personală, pe care o furnizaţi pe website-ul http://www.pagix.ro/

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidenţialitate, vă rugăm să contactaţi echipa de asistenţă tehnică la adresa info@pagix.ro.

Pagix îşi rezervă dreptul de a actualiza această Politică de confidenţialitate periodic, aşadar vă rugăm să revizitaţi această pagină în mod regulat.

 

1. Acord

 

Prin utilizarea sau accesarea Pagix, acceptaţi termenii şi condiţiile descrise mai jos. Înregistrarea pe website-ul Pagix va presupune utilizarea adresei poştale, a adresei de e-mail sau a numărului de telefon mobil, pentru a vă trimite conţinut promoţional via e-mail sau mesaj scris. Dacă nu doriţi să primiţi conţinut promoţional, vă rugăm să urmăriţi instrucţiunile de dezabonare.

 

2. Informaţii Colectate

 

Când vizitaţi website-ul nostru, este posibil să colectăm şi să procesăm următoarele date despre dumneavoastră:

  • informaţii pe care le furnizaţi prin completarea formularelor, de exemplu când vă înregistraţi sau creaţi un website (nume, adresă, adresă de e-mail, număr de telefon, nume firmă sau altele)

  • informaţii pe care le furnizaţi când comunicaţi cu noi la telefon sau prin e-mail

  • detalii despre cum utilizaţi website-ul şi resursele pe care le accesaţi

 

3. Cookies

 

Un cookie este un mic fișier ce conține un șir de caractere, trimis computerului dumneavoastră când accesați un website. Când accesați din nou website-ul, cookie-ul îi permite acestuia să vă recunoască navigatorul de Internet. Cookie-urile pot stoca preferințele utilizatorului, precum și alte informații.”

din Google (https://www.google.com/policies/privacy/key-terms/#toc-terms-identifier)

 

3.1. Cum şi de ce folosim cookies

 

Unele dintre cookie-urile folosite sunt esenţiale pentru performanţa website-ului. Acestea vă permit să folosiţi în siguranţă serviciile online pe care le furnizăm.

Alte servicii online vă memorează preferinţele şi fac navigarea mai uşoară.

De asemenea, Pagix foloseşte cookies şi identificatori anonimi pentru a colecta informaţii pentru Google Analytics. Google Analytics este o unealtă de analiză online, care ne ajută să înţelegem cum se raportează vizitatorii la website-ul nostru, care este comportamentul lor sau care sunt interesele utilizatorilor când navighează pe website-ul nostru.

Am implementat următoarele funcţii de publicitate pentru Google Analytics:

  • Remarketing cu Google Analytics

  • Rapoartele privind afişările din reţeaua de display Google

  • Rapoartele Google Analytics privind datele demografice şi categoriile de interese

Asta înseamnă că putem colecta informaţii despre computerul dumneavoastră, despre sistemul de operare, tipul de navigator, locaţia geografică, data la care a fost vizitat website-ul, dacă aţi mai fost pe acest website înainte, ce website v-a redirecţionat pe această pagină şi aşa mai departe. Google Analytics colectează informaţii în mod anonim. Aşadar datele pe care le colectăm cu aceste cookie-uri sunt DOAR statistice şi nu vă identifică pe dumneavoastră ca individ. Cu ajutorul Google Analytics folosim aceste date pentru a vizualiza o varietate de rapoarte despre modul în care vizitatorii noştri interacţionează cu website-ul nostru, pentru a-l putea îmbunătăţi. E posibil să folosim aceste rapoarte şi în scopul remarketingului.

Pentru mai multe informaţii despre securitatea Google Analytics şi principii de confidenţialitate, vă rugăm să accesaţi https://support.google.com/analytics/answer/6004245

 

3.2. Cum să blocaţi cookies

 

Navigatorul se poate reseta pentru a bloca sau restricţiona toate cookie-urile. Accesaţi informaţiile din secţiunea “Ajutor” a navigatorului pentru a afla informaţii detaliate despre cum se pot gestiona cookies-urile. Vă rugăm să ţineţi cont că prin ştergerea sau dezactivarea viitoarelor cookie-uri, e posibil să nu mai puteţi accesa anumite părţi sau funcţii esenţiale ale Website-ului nostru.

De asemenea, puteţi alege să dezactivaţi acei cookies folosiţi strict pentru Google Analytics, fără ca acest lucru să afecteze navigarea website-ului - pentru mai multe informaţii despre cum să dezactivaţi tracking-ul Google Analytics pentru toate website-urile pe care le utilizaţi, accesaţi această pagină de la Google (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

4. Cum folosim Informaţiile pe care ni le furnizaţi?

 

Datele pe care le împărtăşiţi cu noi le folosim pentru:

- a vă furniza informaţii, produse sau servicii pe care le ni le solicitaţi, din partea partenerilor noştri;

- a ne asigura că tot conţinutul website-ului nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dispozitivul dumneavoastră;

- a vă furniza informaţiile pe care ni le solicitaţi;

- a vă atenţiona cu privire la orice modificări asupra website-ului dumneavoastră, cum ar fi îmbunătăţiri sau modificări despre servicii/produse, care v-ar putea afecta în orice fel;

- a ne îmbunătăţi serviciile;

- a vă contacta cu informaţii despre serviciile sau produsele pe care considerăm noi că v-ar putea interesa (ne puteţi informa oricând dacă nu mai doriţi să primiţi aceste notificări, urmărind instrucţiunile necesare)

 

5. Informații despre facturare

 

În cazul în care solicitați servicii contra cost, acestea vă vor fi facturate de SC CYLEX Tehnologia Informației Internațional SNC cu sediul în Sat. Palota nr.119A, 417516 Palota, jud. Bihor, Romania, Telefon: +40 359 / 101185, Fax: +40 259 / 471392, reprezentat de Francisc Osvald.

 

Pagix NU solicită sau stochează informațiile dumneavoastră financiare.

 

6. Vor fi furnizate informațiile dumneavoastră personale unor terțe părți?

 

Luăm în serios confidențialitatea datelor dumneavoastră și luăm toate măsurile pentru a vă proteja informațiile personale.

În anumite circumstanțe limitate s-ar putea să împărtășim o parte din informațiile dumneavoastră altor terțe părți:

a. S-ar putea să oferim sau să furnizăm servicii în colaborare cu alte companii, atunci când vă achiziționați domeniul personal prin website-ul nostru. În acest caz, vom avea dreptul să furnizăm informațiile dumneavoastră unei terțe părți dat fiind faptul că utilizați nişte servicii comune.

b. Vom putea dezvălui informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu cererile legale sau conform cu legile în vigoare.

c. De asemenea, vom putea furniza informațiile dumneavoastră atunci când vom considera că este necesar din punct de vedere juridic, pentru a ne proteja interesele și proprietățile personale, pentru a preveni frauda sau alte activități legale comise prin intermediul website-ului nostru, sau pentru a proteja drepturile, proprietățile și siguranța utilizatorilor noștri, precum și altele.

 

7. Website-uri ale terțelor părți

 

Website-ul nostru redirecționează către website-urile terțelor părți. Vă rugăm să rețineți că aceste website-uri au propriile lor politici de confidențialitate și că Pagix nu are niciun fel de control asupra lor. Pagix nu își asumă niciun fel de responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici.   

Vă rugăm să verificați aceste politici înainte de a trimite orice date cu caracter personal la website-urile terțelor părți.

 

8. Prelucrarea datelor personale

 

Datele cu caracter personal sunt colectate numai în cazul în care ni le furnizați în mod voluntar. Informațiile dumneavoastră personale necesare pentru această utilizare sunt colectate și utilizate numai în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal.  Dacă vom colecta datele personale ca parte a înregistrării, date care nu sunt necesare pentru a fi furnizate serviciului, vom marca acest lucru ca fiind acţiune voluntară.

Pagix procesează date cu caracter personal, în conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie, 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date rectificate și completate prin Legea nr. 102/2005, cu modificările ulterioare; Ordonanța de urgență nr. 36/2007 emisă de Guvern, aprobată cu modificări prin Legea nr. 278/2007. Cylex este înregistrată în Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul 19603.

În conformitate cu paragraful 1, articolul 12 din prezenta lege, în cazul în care datele cu caracter personal sunt obținute în mod direct de la persoana în cauză, SC CYLEX Tehnologia Informației Internațional SNC trebuie să furnizeze următoarele informații: scopul prelucrării datelor este de a servi comunicațiile electronice și marketing-ul.  Aceste date nu sunt folosite pentru a compromite sau a interfera în intimitatea familială și privată; www.pagix.ro administrată de S.C. CYLEX Tehnologia Informației Internațional S.N.C.: Sat. Palota 119 / A, 417 516 Palota, ROMANIA, Telefon: +40 359 / 101185, Fax: +40 259 / 471392; persoanele în cauză sunt clienți/potențiali clienți, precum și consumatori/potențiali consumatori. - Datele cu caracter personal prelucrate includ: numele persoanei fizice în cauză, adresa acesteia, numărul de telefon / fax, adresa de e-mail. Pagix nu are niciun beneficiu personal în urma colectării acestor informații. În ceea ce privește detaliile dreptului de acces și intervenție a persoanei fizice autorizate asupra datelor, acestea sunt prezentate în secțiunea Termeni și condiții.(http://www.pagix.ro/termeni-si-conditii )  Dacă aveți întrebări sau remarci cu privire la colectarea și/sau procesarea datelor personale, vă rugăm să ne contactați:

 

S.C. CYLEX TEHNOLOGIA INFORMATIEI INTERNATIONAL S.N.C

E-Mail: info@pagix.ro

Telefon: +40 359 / 101185

Fax: +40 259 / 471392

Adresa: Sat. Palota nr. 119/A

417516 Palota

Romania

CEO: Francisc Osvald

Nr. înreg. Reg. Comerțului. J05/1591/2009 Oradea, Bihor (ROMANIA)

CUI: RO26332771

 

9. Securitatea prelucrării datelor personale

 

Datele care sunt furnizate sau colectate de noi  sunt stocate pe serverele noastre securizate, cu sediul în Spațiul Economic European. Ordinul nr. 52 din 18 aprilie 2002 emis de Avocatul Poporului, privind aprobarea cerințelor minime de securitate a prelucrării datelor cu caracter personal este partea esențială a măsurilor tehnice și organizatorice necesare pentru a menține confidențialitatea și integritatea datelor cu caracter personal colectate și implementate de S.C CYLEX TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI INTERNAȚIONAL S.N.C.

Folosim toate măsurile tehnice și organizatorice de securitate pentru a proteja informațiile oferite la autentificare, parole sau orice alte date înregistrate în scopuri de securitate, de la manipulare deliberată sau accidentală, pierdere, distrugere sau acces neautorizat. Metodele utilizate pentru a îndeplini cerințele de protecție sunt în conformitate cu standardele generale acceptate de acest domeniu. Cu toate acestea, transmiterea informațiilor prin intermediul internetului nu este complet sigură și astfel, nu putem garanta securitatea datelor trimise către noi electronic, prin urmare transmiterea unor astfel de date se realizează pe propriul risc. În cazul în care v-am oferit (sau în cazul în care ați ales) o parolă pentru a accesa diferite secțiuni ale website-ului nostru, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențială a acestei parole.