Începe demo-ul de 30 zile, fără card de credit.

Demo gratuit
Bază
Business
Pro
Alege-ţi planul anual!
Bază
Simplu şi eficient
9.00 RON / lună
Plătit anual
Business
Ideal pentru Afaceri
18.00 RON / lună
Plătit anual
Pro
Încearcă totul
35.00 RON / lună
Plătit anual
Găzduire & Domeniu
StocareAcesta este indicatorul pentru mărimea spaţiului de stocare. 1GB 5GB 10GB
Trafic lunarAcesta este indicatorul pentru traficul web pe care poate să îl accepte website-ul tău. 1GB 5GB 10GB
Găzduire Website
Găzduire e-mail 5 10
Domeniu GratuitVei primi un nume de domeniu gratuit precum '.co.uk', '.de', '.com', '.net', '.org', '.info', '.biz', timp de un an. Fără costuri sau condiții ascunse. (Costurile pentru înregistrare și ICANN sunt achitate de către noi.)
Conectează-ţi DomeniulPoți folosi orice nume de domeniu dorești (precum exemplu.com, sau cel folosit la vechiul website) pentru website-ul tău. Dacă nu deții un nume de domeniu, noi te vom ajuta să-l obții pe cel mai bun pentru afacerea ta.
Opţiuni
Banner Slideshow
Google AnalyticsIntegrarea şi configurarea facilă a produsului de analiză web oferit de liderul în industrie, Google.
Teme Optimizate pentru MobilToate temele noastre sunt optime pentru mobil, şi chiar mai mult de atât, sunt optimizate pentru a le asigura vizitatorilor experienţe deosebite, pe toate dispozitivele.
Asistenţă ClienţiVei primi răspuns prompt la orice întrebare, de la profesioniști cu experiență în domeniul online, prin telefon sau e-mail. E-mail E-mail + Telefon Premium
Elimină Logo-ul PagixPoți înlătura logo-ul nostru de pe website-ul tău.
Favicon PersonalizatO mică pictogramă ce va fi afișată în fila de browser care conține website-ul tău, înaintea titlului.
Imagini de Stoc PremiumPoze de cea mai înaltă calitate, făcute de fotografi profesioniști. Poți folosi aceste poze gratuit pe website-ul tău.
Statistici WebsiteAflă informații utile în legătură cu vizitatorii tăi și observă activitatea acestora pe website-ul tău.